Posted by on 21 april 2024

⭐️The Amsterdam Vocals zoeken een alt!⭐️
We zoeken een enthousiaste, muzikale dame. Ervaring is meegenomen maar niet vereist. Een muzikale stem en de wil om bij de beste vocal group van Amsterdam en omstreken te horen, zijn de belangrijkste voorwaarden om auditie te mogen doen.

➡️Meld je aan voor de auditie!
Ben of ken jij de de persoon die we zoeken? Of moet jouw vriendin of partner echt stoppen met zingen onder de douche, om bij ons vette arrangementen van moderne nummers te komen zingen? Meld je/haar dan zo spoedig mogelijk aan via ons aanmeldformulier: https://forms.gle/YcAHRkgaVAHMeM2e8. Stuur ons je muzikale biografie (inclusief die blokfluitles en uren oefenen onder de douche), een geluidsfragment zodat we alvast naar je stem kunnen luisteren en je telefoonnummer. Mocht je je eigen bereik weten dan zijn we daar ook benieuwd naar. Na het ontvangen van je reactie nemen we snel contact op over de verdere procedure.

The Amsterdam Vocals in notendop:
🎵 we zijn ambitieuze vocal group die onversterkt en uit het hoofd a capella zingt;
🎵 we zingen onder begeleiding van een professionele dirigent;
🎵 we streven een hoog niveau na en komen goed voorbereid op de repetitie; die repetities zijn op woensdagavond vanaf 20.00 uur Amsterdam oost. Na afloop drinken we geregeld een borrel;
🎵 elk jaar treden we op met een nieuw eigen concert. Daarnaast doen we incidenteel mee aan festivals en zingen we vier tot zes keer per jaar op uitnodiging op bruiloften, borrels en bedrijfsovernames.

Deadline
13 mei, audities 22 mei en/of 5 juni.

Aanmeldformulier
https://forms.gle/YcAHRkgaVAHMeM2e8

Posted in: Nieuws