Posted by on 21 april 2024

⭐️The Amsterdam Vocals zoeken een dirigent⭐️

Ben jij een ervaren dirigent met een passie voor a capella muziek en wil je graag een inspirerende rol spelen binnen een dynamische vocale groep in Amsterdam? Dan is dit jouw kans om je talenten te laten schitteren, en ons ook!

Wij zoeken per direct een dirigent met:
🎵 Ervaring in het dirigeren van vocale ensembles, bij voorkeur in het a capella genre;
🎵 Een passie voor muziek en de ambitie om uitdagende stukken tot leven te brengen;
🎵 Uitstekende communicatieve vaardigheden en het vermogen om een positieve en motiverende sfeer te creëren;
🎵 Didactische vaardigheden en een natuurlijk overwicht, in staat constructieve (persoonlijke) feedback om de groep naar een hoger plan te tillen;
🎵 Flexibiliteit en toewijding om geregeld te repeteren en op te treden;
🎵 Verantwoordelijkheidsgevoel voor de muzikale ontwikkeling van de groep, in nauwe samenwerking met het bestuur en verschillende commissies;
🎵 Arrangeer en beat box ervaring is een grote pre. Net als humor.

Als jij denkt dat je de juiste persoon bent voor deze rol bij The Amsterdam Vocals, stuur dan jouw CV en een motivatiebrief voor 21 mei 2024 naar amsterdamvocals@gmail.com.
Op 29 mei vinden de proefdirecties plaats.

Over The Amsterdam Vocals
The Amsterdam Vocals is een sprankelende a capella vocal group gevestigd in Amsterdam. Een hechte groep van 18 zangers en zangeressen verdeeld over zes stemgroepen. We zingen 4 tot 10- stemmige arrangementen en repeteren wekelijks op woensdagavond van 20.00 uur tot 22.15 uur in Amsterdam (Buurthuis De Meevaart, Oost) en op aanvullende repetitiedagen vaak op zaterdag. Met een breed repertoire dat genres overspant, van pop en jazz tot klassiek en wereldmuziek, brengen we een veelzijdige en verrassende muzikale ervaring naar ons publiek. Wat ons onderscheidt, is niet alleen onze muzikale vaardigheid, maar ook onze passie voor het creëren van betekenisvolle en gedenkwaardige optredens. Elk nummer wordt met zorg en aandacht gearrangeerd en uitgevoerd, met een focus op emotie, expressie en verbinding.

Als groep zetten we elk jaar met elkaar een artistiek vernieuwend eigen concert neer. In 2024 traden we maar liefst 4 keer op in een uitverkocht Tobacco Theater, in juni staan we op festival Reuring en september op het Right to Play Sportgala. We doen incidenteel mee aan festivals en worden we zes tot acht keer per jaar geboekt voor bruiloften, bedrijfsfeesten en borrels. We zongen zelfs in de Arena bij een UEFA wedstrijd.

The Amsterdam Vocals weet altijd het publiek te raken en te inspireren. Onze liefde voor muziek drijft ons voort, en we streven ernaar om elke luisteraar mee te nemen op een onvergetelijke muzikale reis.

Posted in: Nieuws