Posted by on 5 januari 2020


Evenementgegevens


VOCAL VALENTINE 2020

Wil jij je geliefde of dierbare verrassen met Valentijn? Doe dat dan met een serenade van The Amsterdam Vocals! Wij komen op locatie in Amsterdam langs en verrassen je geliefde met een live serenade. Liefdevoller wordt het niet! 

Wat krijg je?
Een live-serenade voor je geliefde (en stiekem ook voor jou natuurlijk) op Valentijnsavond. Je kan kiezen uit een van de onderstaande nummers:

  • Jij bent de liefde – Maan / Kenny B.
  • Stand by Me – Ben King
  • Zoutelande – Bløf en Geike Arnaert
  • Fix You – Coldplay

Wat kost dat?
Voor slechts € 25,- zingen we live de sterren van de hemel voor jouw geliefde of dierbare.

Wanneer kan je ons verwachten?
Wij fietsen op Valentijnsdavond 14 februari, tussen 19.30 en 22.00 uur rond in Amsterdam. Als jouw locatie in de ronde past, laten we weten hoe laat we precies bij je zijn.

Waar komen we langs?
Wij fietsen die avond rond binnen de ring in onze thuisbasis Amsterdam. Je kunt via onderstaand formulier aangeven waar je de serenade wil laten plaatsvinden. We laten je zo snel mogelijk weten of je locatie in de route past.

Wat een top idee! Hoe regel ik dat?
Super gemakkelijk. 

  1. Je vertelt ons waar je een serenade zou willen en welk nummer je voorkeur heeft. Let op: hiermee is nog niet zeker dat jouw locatie op onze route past.
  2. We laten je zo spoedig mogelijk weten of we bij jou op de stoep staan (dit is afhankelijk van de andere aanvragen). Zo ja, krijg je ook meteen een tikkie voor de betaling.
  3. Wij staan 14 februari ergens tussen 19.30 en 22.00 uur voor je deur en bezorgen je geliefde of dierbare de Valentijns-verrassing van zijn/haar leven!