Posted by on 20 september 2020

We zoeken een enthousiaste muzikale dame van mezzoformaat. Ervaring is meegenomen maar niet vereist. Een muzikale stem en de wil om bij de beste vocal group van Amsterdam en omstreken te horen, zijn de belangrijkste voorwaarden om auditie te mogen doen.

Meld je aan voor de auditie!

Ben of ken jij de de persoon die we zoeken? Of moet jouw vriendin of partner echt stoppen met zingen onder de douche, om bij ons vette arrangementen van moderne nummers te komen zingen? Meld je/haar dan zo spoedig mogelijk aan via info@theamsterdamvocals.nl. Stuur ons je muzikale biografie (inclusief die blokfluitles en uren oefenen onder de douche) én een geluidsfragment zodat we alvast naar je stem kunnen luisteren. Mocht je je eigen bereik weten dan zijn we daar ook benieuwd naar. Na het ontvangen van je reactie nemen we snel contact op over de verdere procedure.

The Amsterdam Vocals in notendop:

  • we zijn ambitieuze vocal group die onversterkt (en zonder bladmuziek) a capella zingt;
  • we zingen onder begeleiding van een professionele dirigent;
  • we streven een hoog niveau na en komen goed voorbereid op de repetitie;
  • die repetities zijn op woensdagavond vanaf 20.00 uur het Polanentheater in Amsterdam. Na afloop drinken we geregeld een borrel;
  • elk jaar treden we op met een nieuwe eigen concert. Daarnaast doen we incidenteel mee aan festivals en zingen we vier tot acht keer per jaar op uitnodiging op feesten, partijen en bedrijfsovernames.
  • Uiteraard houden we rekening met de coronaregels die gelden voor koren. We hebben een grote ruimte met goede luchtverversing tot onze beschikking.
Posted in: Nieuws