Posted by on 19 september 2023

⭐️The Amsterdam Vocals zoeken een mezzo en een bariton!⭐️
Goed nieuws op deze woensdagochtend. Er komen binnenkort twee plekjes vrij! En dat gebeurt niet zo vaak, dus grijp je kans!

➡️ We zoeken een enthousiaste, muzikale mezzo en bariton. Ervaring is meegenomen maar niet vereist. Een muzikale stem en de wil om bij de beste vocal group van Amsterdam en omstreken te horen, zijn de belangrijkste voorwaarden om auditie te mogen doen.

➡️Meld je aan voor de auditie!
Ben of ken jij de de persoon die we zoeken? Of moet jouw vriend(in) of partner echt stoppen met zingen onder de douche, om bij ons vette arrangementen van moderne nummers te komen zingen? Meld je/hem dan zo spoedig mogelijk aan via deze link.

Stuur ons je muzikale biografie (inclusief die blokfluitles en uren oefenen onder de douche) èn een geluidsfragment zodat we alvast naar je stem kunnen luisteren. We nemen dan snel contact met je op over de verdere procedure.

The Amsterdam Vocals in notendop:
🎵 we zijn een ambitieuze vocal group die onversterkt (en zonder bladmuziek) a capella zingt;
🎵 we zingen onder begeleiding van een professionele dirigent;
🎵 we streven een hoog niveau na en komen goed voorbereid op de repetitie;
🎵 die repetities zijn op woensdagavond vanaf 20.00 uur in Amsterdam. Na afloop drinken we geregeld een borrel;
🎵 elk jaar treden we op met een nieuw eigen concert. Daarnaast doen we incidenteel mee aan festivals en zingen we vier tot acht keer per jaar op uitnodiging op feesten, partijen en bedrijfsovernames.

Onze zoektocht is in volle gang, dus meld je snel aan!

Posted in: Nieuws