Posted by on 31 december 2018

The Amsterdam Vocals heeft ruimte voor een tenor! Kom jij ons versterken?

(Maart 2022) Er een plek vrij gekomen in de mannensectie. Raak jij de hoogste noten spot-on én zou je graag blenden met onze andere twee tenoren? En wil je je aansluiten bij de beste vocal group van Amsterdam en omgeving*, om met ons moderne en soms eigenzinnige nummers uit te voeren?
Stuur dan een korte beschrijving van jezelf naar amsterdamvocals@gmail.com. Heb je ervaring, zet er dan ook even bij wat je eerder op vocaal gebied hebt gedaan.

The Amsterdam Vocals in a nutshell:

  • we zijn een jonge en ambitieuze vocal group die onversterkt a capella zingt, soms met wat vocal percussion
  • we streven een hoog niveau na en verwachten dus dat je goed voorbereid aanschuift op de repetitie
  • De repetities zijn op woensdagavond vanaf 20.00 uur in Amsterdam. Na afloop drinken we geregeld een borrel in een van de nabij gelegen cafés (mag, niet verplicht)
  • Onze dirigent is niemand minder dan (tromgeroffel): Pepijn Lagerweij!
  • Elk jaar treden we op met een nieuwe eigen productie. Daarnaast doen we incidenteel mee aan festivals en zingen we vier tot acht keer per jaar op uitnodiging bij feesten, partijen en bedrijfsovernames. Komend jaar is het ons lustrumjaar met als thema ‘geven’, waarbij we 10x een optreden cadeau zullen doen aan groepen of individuen waarvan wij vinden dat ze dit verdienen!

Dus: ben of ken jij die top tenor die bij The Amsterdam Vocals hoort? Meld je dan in onze mailbox of laat het weten aan je vriend die dit bericht moet krijgen.

*Bron: Balk TOP festival, het grootste festival voor lichte koormuziek van Nederland, waar we 2e werden in de 1e klasse.

 

Posted in: Nieuws