Posted by on 3 mei 2018

Met zeven muzikale meesters en acht prachtige nachtegalen is onze Amsterdamse vocal group bijna compleet. Terwijl we een hoge sopraan zoeken, zijn we ook nog op zoek naar het andere uiterste: een muzikale bas.

Laag? Ja graag! Het belangrijkste: een lage E (of lager) zingen met een ‘donker’ basgeluid. We zoeken iemand die zijn muzikale oren en stem weet in te zetten om het harmonisch fundament te zijn. Je sluit aan bij de uitstekende shotgun bass-sectie die we al hebben.

Ervaring is meegenomen maar niet vereist. In een recente zoektocht troffen we een tenor die niet eerder gezongen had en nu de show steelt. Laat je door minder ervaring dus niet weerhouden. Een muzikale, lage stem en de wil om bij de beste vocal group van Amsterdam en omgeving* te horen, zijn de belangrijkste voorwaarden om auditie te doen.

Meld je aan voor de auditie!

Ben of ken jij de man die we zoeken? Of moet jouw vriend of partner echt stoppen met zingen onder de douche, om bij ons vette arrangementen van moderne nummers te komen zingen? Meld hem/je dan via info@theamsterdamvocals.nl Kort daarna nemen we contact met je op over de auditie.

The Amsterdam Vocals in a nutshell:

  • we zijn een jonge en ambitieuze vocal group die onversterkt a capella zingt, soms met wat vocal percussion.
  • we streven een hoog niveau na en verwachten dus dat je goed voorbereid aanschuift op de repetitie
  • die repetities zijn op woensdagavond vanaf 20.00 uur in De Wittenstraat in Amsterdam. Na afloop drinken we geregeld een borrel in een van de nabij gelegen cafés (mag, niet verplicht)
  • onze dirigent is niemand minder dan (tromgeroffel): Rohan Poldervaart!
  • elk jaar treden we op met een nieuwe eigen productie. Daarnaast doen we incidenteel mee aan festivals en zingen we vier tot acht keer per jaar op uitnodiging bij feesten, partijen en bedrijfsovernames.

Ben of ken jij degene die aan de basis moet staan van The Amsterdam Vocals? Meld je dan in onze mailbox of geef het door aan degene die dit bericht niet mag missen!

 

*Bron: Balk TOP festival, het grootste festival voor lichte koormuziek van Nederland, waar we 2e werden in de 1e klasse.

Posted in: Nieuws
  1. Hoge sopraan gezocht! – The Amsterdam Vocals - […] (update, 14 mei) De aanmeldingstermijn is verlopen, het is niet meer mogelijk je aan te melden als sopraan. We…