Posted by on 12 september 2018


Evenementgegevens

  • Datum:

JA! Het is weer zover: The Amsterdam Vocals gaan optreden! En wel op zaterdag 10 november om 15.00 uur en 20.00 uur in de Vondelkerk te Amsterdam met de show ‘Winter is coming’.

Kaarten voor ‘Winter is coming’ kun je bestellen via Ticketkantoor. Er is een aparte link voor de middag- en avondshow, let dus op dat je hieronder op de goede link klikt.

We zien je graag op zaterdag 10 november in de Vondelkerk!

Wil je ook profiteren van extra voordelen? Word dan fan! Onze fans kunnen kiezen uit verschillende fan-pakketten met daarin onder andere gratis VIP-kaarten en korting op toegangskaarten. Als je nu fan wordt, kun je ook bij deze show al profiteren van de voordelen. Je steunt ons al vanaf €25,-, aanmelden kan hier!

Over onze nieuwe show

The Amsterdam Vocals hebben het afgelopen jaar keihard gewerkt aan nieuw repertoire en we hebben dit op veel plekken in Nederland ten gehore gebracht. Maar optreden is nergens zo leuk als in onze hometown: Amsterdam!

Speciaal voor ons thuispubliek organiseren we elk jaar een concert op een iconische plek ín de stad. Een thuiswedstrijd. En zoals elke thuiswedstrijd hét moment om je van je beste kant te laten zien. Dit jaar in de prachtige kerk aan het mooiste park van Amsterdam: de Vondelkerk!

Het wordt een knallende reis langs muzikale hoogtepunten van de 90’s tot afgelopen zomer. We laten je graag kennis maken met veel nieuw repertoire. Voor het tweede jaar op rij onder leiding van dirigenttalent Rohan Poldervaart.